wisesense

Ingyenes képzés vállalkozásoknak

Home / Blog / Hírek / Ingyenes képzés vállalkozásoknak

Ha érdekel ingyenes képzés és szeretnéd igénybe venni vállalkozásod munkavállalói számára, akkor itt a lehetőség. A DigitalTech EDIH Magyarország képzéseket biztosít azon vállalkozások számára, akik üzleti vagy termelési folyamataikat javítanák a digitalizáció által. Jelen programot csak KKV-k vehetik igénybe.

Amennyiben mástípusú képzésre van szüksége cégednek ajánljuk a jelenleg is elérhető munkahelyi képzés pályázatot.

Ki az a DigitalTech EDIH Magyarország?

Egy konzorucium, ami az EDIH (European Digital Innovation Hubs) az Európai Bizottság meghatározása szerint a digitális átállásban támogatja a vállalkozásokat. Kiemelten foglalkozik a mikro-, kis- és középvállalkozásokat digitális nehézségeivel.

Teszi mindezt a különböző technológiák (pl. AI, szuperszámítástechnika) bevezetés előtti tesztelésével és ezekhez kapcsolódó tanácsadással, illetve készségfejlesztéssel, képzések szervezésével. A digitális képzéseken kívül segítséget nyújt finanszírozási források, tőkebevonási lehetőségek megtalálásában, valamint ebben a kérdéskörben érdekelt vállalkozások összekapcsolásában.

A képzéseket folytató, konzorciumot vezetők az alábbiak:

 • Blockchain Magyarország Egyesület
 • BME – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
 • Debreceni Egyetem
 • DKF – Digitális Kormányzati Fejlesztés és Projektmenedzsment
 • EDUTUS Egyetem
 • ELTE Informatikai Kar
 • Infotér Egyesület
 • IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért
 • KDRIÜ – Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség
 • PRIMOM – Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítványt

Hogyan nyújthatnak ingyenes képzéseket?

A kulcs, hogy minden KKV vállalkozás számára elérhető de minimis vagy másik nevén csekély összegű támogatási keret. A de minimis keret mértéke 3 pénzügyi évre vetítve 300 000 euró. A vállalkozások a pályázati és egyéb támogatási formák révén kapott csekély összegű támogatásokkal tudják lehívni ezeket az összegeket.

A képzés keretében, ha a vállalkozás még nem merítette ki de minimis keretét, akkor 100%-os támogatási intenzitás mellett, térítésmentesen juthat képzésekhez. Erre a DigitalTech EDIH, több mint 1 milliárd Ft költségvetési támogatást kapott, amelyet a képzésekben résztvevők által dolgoz fel. Ezt az összeget mindenképpen elkölti a konzorcium a résztvevőkre, így érdemes igénybe venni.

Ingyenes AI képzés

2024. március 21-én indul kifejezetten a biztonságos mesterséges intelligencia képzés, mely a jelen legnagyobb kihívását mutatja be a vállalkozások számára. Ez pedig nem más mint adatvédelmi kockázatai az AI-nak.

Kiemelten foglalkoznak a témakörben a gépi tanulás titkossági, integritási és elérhetőségi problémáival, illetve ezek megfelelő védekezési technikáival anélkül, hogy a szolgáltatások hasznosságát veszélyeztetnénk. A képzésen online is részt lehet venni.

Általában a képzések több időpontban is elérhetők. Ne bánkódj, ha lemaradtál az egyikről.

Üzletfejlesztéssel kapcsolatos képzések

A gazdasági környezet sosem nyugszik. Ha hosszú távban gondolkozol, akkor az újdonságokhoz mindig alkalmazkodnod kell. A vállalkozásfejlesztés egy soha meg nem álló folyamat.

A digitális átállást segítő képzéseken túl lehetőséget nyújtanak ebben a programban, olyan témakörökben való részvételre, mint például tőkebevonás, üzleti tervezés, vállalkozásvezetés, piacelemzés.

Ha érdekelnek ezek a témakörök, akkor véletlenül se hagyd ki. Lehetőséged van munkavállalóidat beregisztrálni, hogy ők is továbbképezzék magukat adott témakörben. Ha nem állnál meg a képzéseknél, akkor tanácsadást is igénybe vehetsz a programon keresztül

Regisztrálni itt lehet.

Ha pedig másik típusú képzés érdekel, akkor kérd Ingyenes konzultációnkat, hogy segíthessünk megtalálni neked a megfelelő pályázatot hozzá.

Ha bármilyen kérdésed van vedd igénybe ingyenes konzultációnkat!

Ne felejtsd el, hogy cégünk aktív social média csatornákkal rendelkezik, ahol további hasznos tippeket és ötleteket találsz.

ingyenes képzés
Szerző:
Kozma Richárd
Közzététel:
2024 Mar 11

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új pályázati lehetőségekről.

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Hasonló bejegyzések

GINOP Plusz-2.1.3-24
Hírek

GINOP Plusz-2.1.3-24 – KKV-k innovációs képességének támogatása. Megjelent a tervezet, ami segítheti cégének technológia fejlesztését.

GINOP Plusz-2.1.3-24
Hírek

GINOP Plusz-2.1.3-24 – KKV-k innovációs képességének támogatása. Megjelent a tervezet, ami segítheti cégének technológia fejlesztését.

grafikai

Legyen sikeres támogatási kérelmed

Átlagosan a pályázatot benyújtók mindössze 30%-a kap támogatást. Ha megbízol minket projekted előkészítésével és menedzsmentjével, az alábbi előnyöket élvezheted:
nyíl
 • Lépésről-lépésre építjük fel cégedben és projektedben rejlő lehetőségeket
 • Egyedi projekttel indulhatsz a tucat pályázók között
 • Pályázati időráfordításod nagymértékben csökken
 • Egy határidőről sem maradsz le
Meglátásainkkal és tapasztalatunkkal növelheted pályázati esélyeid. Ha szeretnéd, hogy pályázatod sikeres legyen és előmozdítsa céged fejlődését, lépj kapcsolatba velünk.

Ingyenes konzultáció

Add meg adataidat.
Mi pedig bevizsgáljuk vállalkozásod és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az adatkezelési szabályzatot.

Pályázatírás hatékonyan

Kérj visszahívást!

Sok kérdésed van, de most nincs időd rá?
Add meg adataid és az időpontot, amikor ráérsz.
Visszahívunk, amikor jó neked!
wisesense

WiseSense Kft.
Pesti út 153.
1173
Budapest

+36 70 675 9216

office@wisesense.hu