Pályázó minősítés

Home / Pályázó minősítés

Sokan kíváncsiak, hogy pályázói szempontból milyen lehetőségeik vannak. Ezt tudjuk megmutatni feliratkozóinknak a WiseSense minősítő rendszerével teljesen ingyen.

Miért fontos egy Pályázói minősítő Rendszer (PMR)?

Az Európai Uniós pályázatok rengeteg lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára. Azonban, ha egy cég nem megfelelően felkészült és nem rendelkezik pályázati szempontból jó gazdálkodási adatokkal, akkor nehézségekbe ütközhet a pályázatok előkészítésénél és ezzel a támogatottak körébe való bekerülésben.

Feliratkozóink számára pályázati szempontból releváns mutatókat gyűjtöttünk egy rendszerbe, amivel minősíteni tudjuk a céget. A minősítés Európai Uniós pénzügyi források hatékony kihasználását segítheti, ami hozzájárulhat a vállalkozásának versenyképességéhez.

Átfogó minősítést adunk vállalkozásáról , amely a legnépszerűbb és legnagyobb pályázói kört megszólító GINOP 1. prioritású pályázatokon alapul és tökéletes alapot nyújthat a további fejlődéshez és a felhívásokon való részvételben. A leggyakrabban előforduló feltételeket vettük alapul és ezeket megfelelően súlyoztuk.

Miért válassz minket

Ügyfélközpontúság

Gyors kapcsolattartás, személyre szabott tanácsok és pályázóbarát fizetési rendszer vár rád.

Adunk véleményedre, amelyeket beépítünk szolgáltatási folyamatainkba is.

Hatékonyság

Magas színvonalú, optimalizált pályázatírási és projektmenedzsment folyamat.

Lépésről-lépésre végig vezetünk projekteden, legyen az 1 vagy 100 milliós.

Tapasztalat

10 éves vállalatfejlesztési, pályázatírói tapasztalat. Megannyi projektproblémára adott kiváló és kikezdhetetlen megoldás.

Minden projektből a legjobb gyakorlatokat visszük tovább.

Mit ad a PMR?

A minősítés lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak arra, hogy megtudják, milyen esélyeik lehetnek a jövőbeli legkeresettebb pályázati konstrukciókban való részvételre. Pontosabb képet kaphatnak saját gazdasági teljesítményükről, amelynek alapján könnyebben tervezhetik meg jövőbeli pályázati aktivitásukat.

A minősítéssel fókuszba helyezheti a vállalkozásában rejlő, pályázati forrásból megvalósuló fejlesztési lehetőségeket. Azokat a lehetőségeket, amelyeket eddig talán nem használt ki. Az ilyen lehetőségek kihasználása viszont lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy fejlődjön és jobb eredményeket érjen el versenytársainál. Az eredmények cégre szabottak és ez lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy saját adottságaira alapozva tervezzen. Ezáltal hatékonyabban tudja felhasználni a rendelkezésre álló forrásokat és nagyobb esélye van sikeres pályázat benyújtására.

A PMR segít vállalkozásának abban, hogy időt és energiát takarítson meg. Esélyt kap rossz minősítés esetén, hogy javítson saját helyzetén és könyvelővel egyeztetve átbeszéljék a lehetőségeket. Előnyei közé tartozik tehát az is, hogy előtérbe helyezi a problémát és segíti vállalkozását, hogy jobban megértse gazdálkodási és pénzügyi helyzetét pályázati szempontból.

Összefoglalva, a PMR az Európai Uniós gazdaságfejlesztési pályázatokon való indulás kulcsa lehet. A rendszer előnyei közé tartozik, hogy felméri a vállalkozás gazdasági és pénzügyi helyzetét, kockázati szintjét és segítséget nyújt a hatékonyabb támogatási forrás kihasználásában. Továbbá, az általa nyújtott eredmény felszínre hozhatja vállalkozások pályázati potenciálját, amelyeket eddig talán észre sem vettek, így lendületbe hozhatják az eddig inaktív pályázati jelenlétüket.

Fontos kiemelni, hogy a minősítés nem garantálja a sikeres pályázatot, de erőteljes alapot teremt ahhoz, hogy a vállalkozások célszerűen és eredményesen tervezhessék meg jövőbeli pályázati aktivitásukat.

A minősítést közhitelesen elérhető gazdálkodási adatok alapján végezzük.

Ha ezeket nem töltötte fel céged, akkor további egyeztetéseket és adatokat kérünk Tőled!

Mennyibe kerül a minősítés?

A rendszer segítségével a vállalkozások könnyen hozzáférhetnek cégük minősítéséhez, így időt és energiát takaríthatnak meg a pályázati folyamatban. A minősítés egy adott kategóriába fogja besorolni vállalkozását, amit tapasztalataink alapján rangsoroltunk.

Ezt ingyenesen elérhetik azok, akik hírlevelünkre feliratkoznak.

A Részletes Minősítést választom

A minősítő rendszer teljes helyzetjelentését kézhez kapod, mind a 10 felhívással kapcsolatban. Ehhez nem kell mást tenned, mint megrendelni tőlünk a részletes minősítést és a díjbekérő kifizetése után elküldjük számodra. Ezen felül, ha igényled 1 órát biztosítunk számodra, ahol átbeszélhetjük pályázati szempontból, mi az amire figyelned kell, hogy jó pontjaid legyenek a felhívásokon.

A részletes minősítés ára most kedvezményesen nettó 25.000 Ft.

Ingyenes minősítés

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd a minősítés, amivel elindulhatsz az úton!

A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Szolgáltatások

Pályázó Minősítés

Ingyenesen minősítjük cégedet 10 év pályázati szempontjai alapján.

Pályázati Előminősítés

Ingyenes előminősítést biztosítunk a jelenleg elérhető pályázatokhoz.

Pályázatfigyelés

Töltsd ki adatlapunkat és értesítünk, ha van számodra pályázati lehetőség.

Pályázatírás

Afolyamat minden szakaszában segítünk, tervezéstől a beadásig.

Projektmenedzsment

Valósítsd meg velünk pályázatod és nem engedjük el a kezed.

Mentorálás

Támogatás azoknak, akik maguk végzik a projektmenedzsmentet.

Szolgáltatások

Pályázó Minősítés

Ingyenesen minősítjük cégedet 10 év pályázati szempontjai alapján.

Pályázati Előminősítés

Ingyenes előminősítést biztosítunk a jelenleg elérhető pályázatokhoz.

Pályázatfigyelés

Töltsd ki adatlapunkat és értesítünk, ha van számodra pályázati lehetőség.

Pályázatírás

A folyamat minden szakaszában segítünk, tervezéstől a beadásig.

Projektmenedzsment

Valósítsd meg velünk nyertes pályázatod és nem engedjük el a kezed a fenntartás végéig.

Mentorálás

Célzott támogatás azoknak, akik házon belül végzik a projektmenedzsmentet.

Pályázatírás hatékonyan

Kérj visszahívást!

Sok kérdésed van, de most nincs időd rá?
Add meg adataid és az időpontot, amikor ráérsz.
Visszahívunk, amikor jó neked!
wisesense

WiseSense Kft.
Pesti út 153.
1173
Budapest

+36 70 675 9216

office@wisesense.hu