WiseSense

E-mail: office@wisesense.hu
Telefon: +36 70 675 9216

linkdin instagram facebooktiktok

Pályázatírás hatékonyan, Projektmenedzsment bölcsen!

Pályázatírás

A WiseSense mikro-, kis- és középvállalkozásokat segít gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos beruházási és fejlesztési céljaik elérésében.

Több éves tapasztalattal és hatékony, mindenkinek átlátható működéssel valamint az alapértékeken túl az ügyfeleink és magunk érdekében is folyamatos tudásfejlesztéssel a pályázatírás területén.

Célunk, hogy partnereinket támogassuk a pályázatírási folyamat minden szakaszában a tervezéstől a beadásig.

A pályázatírás egy olyan készség, amely kritikus fontosságú az Európai Uniós források lehívásában. Lehetőséget teremt arra, hogy vállalkozásfejlesztési céljait támogassa.

Egy jól megírt pályázat képes kiemelni a többi jelentkező közül és lehetőséget teremt arra, hogy kedvező döntés születhessen a pályázat elbírálásánál.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen részekre lehet bontani a pályázatírási tevékenységet. Ezen pontokon minden esetben végig kell menni, hogy minden feltételnek megfelelő és jó pályázati anyagot tudjunk összeállítani.

Jogosultsági vizsgálat

A jogosultság vizsgálata azonosítja, hogy az érdeklődő megfelel-e a pályázati kiírás által előírt jogi, szabályozási és egyéb követelményeknek. Ez a legfontosabb része a pályázat előkésztésének, mert a pályázatok többsége csak olyan szervezetek vagy személyek számára érhető el, akik megfelelnek bizonyos előírásoknak, így a jogosultsági vizsgálat segíthet az ügyfélnek abban, hogy eldöntse vagy megtudja megéri-e időt ráfordítania adott pályázati projektre.

Ahhoz, hogy Ön pontos képet kapjon a pályázat előkészítéséről és benyújtásáról a WiseSense háttérben foglalkozik a pályázati kiírás átfogó elemzésével, amelynek fókuszában a követelmények, előírások, szempontrendszerek és pontozók vannak.

A pályázatírást legérthetőbben 4 részre bonthatjuk, amelyek az alábbiak:

 1. Pályázat tervezése
  A WiseSense segítséget nyújt Önnek a pályázat tervezésében, ideértve a projektjavaslat kidolgozását, a célok és eredmények meghatározását, valamint a költségvetés tervezést. Miután legtöbbször megannyi feltételnek és követelménynek kell megfelelnie egy pályázati projektnek, a pályázatírónak és az ügyfélnek szorosan együtt kell dolgoznia annak érdekében, hogy a tervezett projekt minden szempontból megfeleljen a kiírásnak.
 2. Pályázati dokumentáció elkészítése
  A WiseSense felkészíti Önt az összes szükséges pályázati dokumentáció leggyorsabb előállítására, beleértve a projektötlet leírását, a költségvetést és a mellékleteket. A megfelelő kérdésekkel és költségvetés tervezővel a legkisebb időráfordítással leszünk képesek haladni. A pályázati kiírás kötelező mellékleteinek listáját azonnal megkapja és ha bármilyen kérdése merül fel vagy esetlegesen egy nyilatkozatban segítségre szorul, hamar megoldási lehetőséget kap. 
 3. Pályázat benyújtása
  Talán nem komolytalan úgy fogalmazni, hogy ez a szakasz a pályázatírói szakma legizgalmasabb része. Habár ez jelenti a legkisebb időfordítást, de a pályázat benyújtása azt is jelenti egyben, hogy az ügyfél és a pályázatíró közös munkája egy komplex projektben minden dokumentációjával elkészül és készen áll a megmérettetésre.
 4. Pályázat követése
  Az ügyfél érdekében a WiseSense nyomonköveti a pályázat állapotát és értesíti az ügyfelet a további teendőkről / eredményekről. Ebben a szakaszban érkezhet Hiánypótlás, Tisztázó kérdés és Támogatói döntés.
pályázatírás

Sikerdíjjal a közösen várt eredményért

A WiseSense által írt pályázatért az ügyfelek csak akkor fizetnek, ha a pályázat pozitív támogatói döntésben részesült. Sikerdíj százalékot minden esetben még a pályázat beadása előtt egyeztetjük, amellyel könnyen kiszámítható annak díja. Az arányosítás az elnyert támogatás összegére kerül megállapításra.

Az ilyen típusú megállapodások előnye kettős:

 • Az ügyfél nem fizet előre semmilyen díjat, csak akkor, ha a kívánt eredmény bekövetkezik.
 • Emellett a pályázatírónak is az a motivációja, hogy minél hatékonyabban és eredményesebben dolgozzon az ügyfelekért, hiszen csak akkor jogosult díjazásra, ha valóban sikert könyvelhet el munkája során.

Ilyen működés mellett az ügyfelek nem érzik magukat kiszolgáltatva vagy hátrahagyva, mert az elérni kívánt cél közös.

Fontos kiemelni, hogy a sikerdíj, a pályázat megírását, a hiánypótlásokat, a Támogatási Szerződés megkötését tartalmazza.

A sikerdíj megfizetése a projekt megvalósítási időszaka alatt, egyenlő részletekben és folyamatos havi számlázással történik. Ezt a lehetőség azon partnereinknek biztosítjuk, akik hosszú távon köteleződnek el mellettünk.

Mert hiszünk a Partnerségben!

Vegye fel a kapcsolatot még ma, hogy elháríthassa a pályázatírással kapcsolatos problémákat!

Név(Kötelező)
(Kötelező)
A WiseSense adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.
Pályázatképes céged van?

Ingyenes minősítés
10 felhívás
10 év tapasztalat!