WiseSense

E-mail: office@wisesense.hu
Telefon: +36 70 675 9216

linkdin instagram facebooktiktok

Pályázatírás hatékonyan, Projektmenedzsment bölcsen!

Projektmenedzsment

WiseSense Pályázati projektmenedzsment szolgáltatása során az ügyfelek számára a projektirányítás terén is segítséget nyújt. Ennek során az ügyféllel együttműködve biztosításra kerül a projekt céljainak megvalósítása, a projekt időzítésének betartása, az erőforrások hatékony kihasználása, valamint az esetleges problémák kezelése. Ez magában foglalja az irányító ülések és találkozók szervezését és levezetését, a projektmenedzsment dokumentáció elkészítését, az erőforrások és a költségvetés nyomon követését és az Irányító Hatósággal való kapcsolattartást.

A WiseSense képes bölcsen menedzselni az Ön projektjét a kezdeti tervezéstől a végrehajtáson és ellenőrzésen át a zárásig. Hatékony idő, erőforrás és költségvetés menedzsmenttel biztosítva a projekt sikeres végrehajtását. A kommunikáció nagyon fontos szerepet játszik a projekt sikerében, ezért fenn kell tartani a hatékony kommunikációt a projekt érintett résztvevői között, hogy mindenki tisztában legyen a feladatokkal és határidőkkel.

Amennyiben Helyszíni ellenőrzést ír ki az Irányító Hatóság, még az esemény előtt pár nappal a projekt megvalósítási helyszínén előkészítésre kerülnek a szükséges dokumentumok, nyilvántartások, illetve felkészítést kapnak az ügyfelek a várható kérdésekre a projekt és a tevékenységükkel kapcsolatban.

A Pályázati Projektmenedzsment szolgáltatás keretében a projekt megvalósítása után elkészítésre kerülnek a szükséges beszámolók az illetékes hatóságoknak, biztosítva a pályázat utánkövetését.

A beszámolók elkészítése kulcsfontosságú a fenntartási időszak szempontjából. Az illetékes hatóságok elvárják, hogy a pályázók számoljanak be a projekt utáni kötelezettségekről vagy bizonyos monitoring mutatókról és igazolják a pályázati cél fenntartását. A WiseSense biztosítja, hogy a beszámolók minden szükséges információt tartalmazni fognak, és teljes mértékben megfeleljenek az illetékes hatóságok elvárásainak.

Miért válassza a WiseSense Pályázati Projektmenedzsment szolgáltatását?

  1. Hatékony pályázati projektkezelés és tanácsok, hogy ne csak sikeresen elnyerje a támogatást, de a projekt megvalósítását és pénzügyi elszámolását is eredményesen zárja.
  2. Bölcsesség jegyében a hosszútávfutó mentalitásával hoz döntéseket a nyertes projekttel rendelkező Ügyfelekkel közösen. Amennyiben szükséges, személyes találkozó (vagy online beszélgetés) sem akadály, hogy a tapasztalatok mentén átbeszéljük a projektet.
  3. A díja könnyen tervezhető a WiseSense-nél.  A projektmenedzsment szolgáltatás a projekt időtartama alatt folyamatos havi teljesítéssel történik meghatározott díjazás alapján, amivel a költségek tervezhetők a havi céges költségvetésbe. Ezzel nem csak a megvalósítás kerül támogatásra az Ügyfelek részére, hanem biztosítva van az átláthatóság is.
mentor

Pályázati Projektmenedzsment Mentorálás

A Mentorálás egy célzott szolgáltatás, amely segíti ügyfeleinket a pályázataikhoz kapcsolódó projektmenedzsment kérdésekben. Alapvető célunk az, hogy a nehézségekkel küzdő ügyfeleknek gyakorlati tanácsokkal és iránymutatással szolgáljunk, amelyek segítik őket a pályázati projektek hatékonyabb menedzselésében és a kívánt eredmények elérésében.

Ha a Mentorálás szolgáltatásunkat választják, akkor a tényleges projektmenedzsmentet nem mi csináljuk. A Mentorálás további lényege az, hogy egy interaktív kérdés-válasz alapú megközelítést alkalmazunk. Az ügyfeleink kérdéseiket és problémáikat tehetik fel és mi készséggel válaszolunk ezekre, valamint segítünk iránymutatást adni a megoldásokhoz.

Megrendelés esetén 4 héten keresztül, heti 1 órában biztosítunk tapasztalati és gyakorlati tanácsokat alacsony áron.

A szolgáltatás ára egy teljes pályázati projektmenedzsment díj töredéke, hisz mi a tapasztalatot adjuk a tényleges menedzsment továbbra is az ügyfél feladata.

Mentorálási szolgáltatásról bővebben

  1. Személyre szabott támogatás: A mentorálás fókuszában az ügyfél áll. Igyekszünk megérteni sajátos helyzetüket és problémáikat, amiket a pályázat megvalósítása során tapasztaltak. Ennek alapján kínálunk egyéni, testreszabott tanácsokat és megoldásokat, ami segítheti őket.

  2. Problémamegoldás és konzultáció: Az ügyfelek szabadon feltehetnek bármilyen pályázati projektmenedzsmenttel kapcsolatos kérdést és mi konkrét válaszokat, megoldásokat nyújtunk ezekre. Az együttműködés révén közösen találjuk meg a legjobb megoldást az aktuális kihívásokra úgy, hogy a cégének legoptimálisabb lehetőséget tudjuk kínálni.

  3. Projektmenedzsment tapasztalatok megosztása: Mentoraink olyan tapasztalt szakemberek, akik rendelkeznek számos sikeres pályázati projektmenedzsment tapasztalattal. A mentorok nemcsak elméleti ismereteket adnak át, hanem értékes gyakorlati tanácsokkal is segítik az ügyfeleket

Szerződjön le Mentor programunkba és már a következő héten segítünk projektjében tapasztalt nehézségekben.

Vegye fel a kapcsolatot még ma, hogy pályázati projektjének megvalósítása zökkenőmentes legyen!

Név(Kötelező)
(Kötelező)
A WiseSense adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.
Pályázatképes céged van?

Ingyenes minősítés
10 felhívás
10 év tapasztalat!