A WiseSense

Home / Rólunk

Alapértékeink

1. Állhatatosság

Elkötelezettek vagyunk céljaink és feladataink mellett, még akkor is, ha nehézségek beütközünk vagy kudarcok érnek minket. Nem adjuk fel könnyen és kitartóan dolgozunk azért, hogy elérjük céljainkat.

Számunkra fontos érték az állhatatosság. Nem csak a könnyű utakat keressük az életben, hanem hajlandók vagyunk keményen megdolgozni a sikerért. Ezzel a jellemmel segítjük egymást átvészelni a nehéz időszakokat is és ezáltal erősítjük jellemünket.

Kitartunk amellett, amiben igazán hiszünk és amely valóban fontos számunkra!

 

2. Alaposság

Egy adott feladatot vagy teendőt nagy gonddal, részletességgel és precizitással végzünk a WiseSense-nél. Ez garantálja számunkra és az ügyfelek részére a minőséget és a magas szintű eredményeket. Hiszünk benne, hogy az alapos munkavégzés növeli az elégedettséget, a megbízhatóságot és hozzájárul a hosszú távú együttműködéshez.

Az alaposság viszont nem jelenti azt, hogy elveszünk az aprólékos részletekben!

 

3. Lényünk a lényeg

Az alaposság kiegészül lényeglátó személyiséggel, hogy egy adott helyzetben vagy problémában képesek vagyunk kiszűrni a fontos, lényeges információkat és azokra fókuszálni. Az apró részletek mögött meglátjuk a nagyobb összefüggéseket, azokat döntésekben és cselekedetekben is érvényesítjük.

A lényeglátás növeli az időhatékonyságot és eredményességet, mivel nem vesztegetjük az időnket apró részletekkel, hanem a legfontosabb dolgokra koncentrálunk adott pillanatban. 

Megtaláljuk az egyensúlyt a részletek és az összefüggések között, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhassuk meg.

 

4. Őszinteség

Nyíltan és tisztességesen kommunikálunk másokkal. Nem rejtegetjük vagy torzítjuk az igazságot. Az őszinteség magába foglalja az igazság kimondását, de azt is, hogy készek vagyunk szembenézni a következményekkel. Ezáltal tudunk változtatni hozzáállásunkon vagy tevékenységünkön. A legfontosabb az életben, hogy őszinték legyünk, legfőképp magunkkal.

Az őszinteség nem mindig könnyű és gyakran jár bizonyos kockázatokkal. Az igazság kimondása néha fájdalmas lehet és konfliktusokat is hozhat. Az őszinteség azonban mindig előnyösebb, mint a hazugságok és a manipuláció.

Az őszinteség segít abban, hogy megőrizzük saját integritásunkat és hozzájárul harmonikus kapcsolatok kialakításához.

 

5. Empátia

Képesek vagyunk átérezni ügyfeleink helyzetét. Tudjuk, hogy ők egy másik szervezet sikeréért dolgoznak és sok minden más van a fejükben, az időbeosztásukról nem is beszélve. A WiseSense pályázati projektekkel kel és fekszik. Tudjuk, hogy az ügyfeleknek ez sokadlagos témakör lehet és nincs mindig napirenden.

Az empátia fontos a kapcsolatokban, mert lehetővé teszi, hogy jobban megértsük egymás szükségleteit és érzéseit, és jobban tudjunk segíteni. Véleményünk szerint ez a nagybetűs Partnerség alapja.

 

6. Kedvesség

Miért legyünk barátságtalanok és mogorvák a WiseSense-nél, ha ugyanannyi energia és idő kedvesnek is lenni?!

Az életben számos olyan szituációval találkozunk, amelyben olyan döntést kell meghoznunk, amely mások helyzetét meghatározhatja. Egy mosoly, egy kedves szó nem sok leírva és kimondva sem, viszont sokmindent meg tud változtatni. A kedvesség nem csak a motivációnkra és szociális kapcsolatainkra van pozitív hatással, hanem a saját érzéseinkre és jóllétünkre is. Így kimondhatjuk, hogy magunk miatt vagyunk kedvesek.

 

Az intelligencia ajándék, a kedvesség pedig választás kérdése.

Jeff Bezos

Szolgáltatások

Pályázó Minősítés

Ingyenesen minősítjük cégedet 10 év pályázati szempontjai alapján.

Pályázati Előminősítés

Ingyenes előminősítést biztosítunk a jelenleg elérhető pályázatokhoz.

Pályázatfigyelés

Töltsd ki adatlapunkat és értesítünk, ha van számodra pályázati lehetőség.

Pályázatírás

Afolyamat minden szakaszában segítünk, tervezéstől a beadásig.

Projektmenedzsment

Valósítsd meg velünk pályázatod és nem engedjük el a kezed.

Mentorálás

Támogatás azoknak, akik maguk végzik a projektmenedzsmentet.

Missziónk

A WiseSense mikro-, kis- és középvállalkozásokat segít gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos beruházási és fejlesztési céljaik elérésében. 

Kiszolgálás, nem pedig kihasználás!

Több éves tapasztalattal és hatékony, átlátható működéssel valamint az alapértékeken felül folyamatos tudásfejlesztéssel a pályázatírás és projektmenedzsment területén, továbbá a legjobb gyakorlatok alkalmazásával.

A partnerek támogatása a pályázati folyamat minden szakaszában biztosított, beleértve a tervezést, a dokumentáció előkészítést, a beadást és a megvalósítást.

Víziónk

Lehet jobban, igazi partnerségben, hogy senki ne érezze úgy az út szélén lett hagyva egy olyan területen ami számára ismeretlen.

Az ügyfelek időráfordítása csökkenthető arra a szintre, amennyi tényleg szükséges egy pályázati projekt megnyeréséhez és megvalósításához csak tudatos tervezésre van szükség.

A berögzült pályázatírói folyamatok elavultak. Dolgozzunk együtt és változtassuk meg a pályázati szegmenst.

A nemes ember tettei alaposságával fejleszti jellemét.

Legyen sikeres támogatási kérelmed

Átlagosan a pályázatot benyújtók mindössze 30%-a kap támogatást. Ha megbízol minket projekted előkészítésével és menedzsmentjével, az alábbi előnyöket élvezheted:
  • Lépésről-lépésre építjük fel cégedben és projektedben rejlő lehetőségeket
  • Egyedi projekttel indulhatsz a tucat pályázók között
  • Pályázati időráfordításod nagymértékben csökken
  • Egy határidőről sem maradsz le
Meglátásainkkal és tapasztalatunkkal növelheted forrás lehívási esélyeid. Ha szeretnéd, hogy elszámolásod sikeres legyen és előmozdítsa céged fejlődését, lépj kapcsolatba velünk.

Ingyenes konzultáció

Add meg adataidat.
Mi pedig felhívunk, hogy átbeszéljük a részleteket.

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az adatkezelési szabályzatot.

Pályázatírás hatékonyan

Kérj visszahívást!

Sok kérdésed van, de most nincs időd rá?
Add meg adataid és az időpontot, amikor ráérsz.
Visszahívunk, amikor jó neked!
wisesense

WiseSense Kft.
Pesti út 153.
1173
Budapest

+36 70 675 9216

office@wisesense.hu