300+ megírt és további 200+ felügyelt pályázati projekt

+36 70 675 9216

Fejleszd vállalkozásodat vissza nem térítendő támogatásokkal

Az új hét éves (2021–2027 között) ciklusban az Európai Uniós források megközelítik a 22 ezer milliárd forintot.

Sikerdíjas pályázatíró cégként segítünk, megvalósítani beruházásaidat!

Te se maradj le pályázati pénzekről!

Legyen sikeres támogatási kérelmed

A WiseSense személyre szabott szolgáltatásával lépésről-lépésre vezet végig pályázatod tökéletes felépítésében.

Tudtad, hogy átlagosan a pályázatot benyújtók mindössze 30%-a kap támogatást?! Meglátásainkkal és tapasztalatunkkal drámaian növelheted benyújtott pályázatod esélyeit.

Ha azt szeretnéd, hogy pályázatod sikeres legyen és előmozdítsa céged fejlődését, lépj kapcsolatba velünk a megvalósítás érdekében.

Ingyenes konzultáció

Add meg adataidat.
Mi pedig bevizsgáljuk vállalkozásod és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az adatkezelési szabályzatot.

Miért érdemes a WiseSense-szel dolgozni?

Kihozza belőled és cégedből azokat a tulajdonságokat, amikre szükséged van
egy sikeres pályázat elnyeréséhez és megvalósításához.

Ügyfél az első

Gyors kapcsolattartás, személyre szabott tanácsok és pályázóbarát fizetési rendszer vár rád.

Hatékonyság

Lépésről-lépésre végig vezetünk projekteden, legyen az 1 vagy 100 milliós.

Tapasztalat

10 éves vállalatfejlesztési, pályázatírói tapasztalat a legjobb gyakorlatokkal.

Ügyfeleink mondták

"Azonnal éreztük, hogy profi csapat dolgozik a projektünkön, akik maximálisan elkötelezettek az ügyünk iránt. Kiemelkedő volt a kommunikáció és az együttműködés során mutatott rugalmasságuk."
H. Éva
“Különösen nagyra értékeljük a hozzánk való türelmüket, lévén még sose pályáztunk.
Megnyugtató volt tudni, hogy minden lépésben minket és a projektünket helyezik előtérbe."
K. Dénes

Gyakran ismételt kérdések

Alapvetően sikerdíjas alapon dolgozunk, ami a támogatási összeg 3-5%. Ez biztosítja ügyfeleinket és minket is, hogy mindig motiváltan az eredményekért tudjunk dolgozni.

További ügyfélbarát lehetőségünk is van, ha érdekel kérdezz rá!

A pályázati dokumentáció összeállítása és pályázói felület feltöltése, körülbelül 1-2 hetet vesz igénybe. Erősen függ attól, hogy a pályázó milyen gyorsasággal szerzi be a szükséges információkat, papírokat, valamint mennyire van tisztába azzal, hogy mit szeretne elérni a pályázattal.

Manapság már nagyon széleskörű pályázati lehetőségek állnak rendelkezésre a vállalkozásoknak. Azonban a legnépszerűbb eszközbeszerzési pályázatok általában minden évben elérhetők. Ezen felül különböző telephelyfejlesztési, energetikai, digitalizációs, munkahelybővítő és kutatás-fejlesztési pályázatok is elérhetők évente.

Kérj bevizsgálást és mondjuk a lehetőségeid.

A legtöbb esetben egy kiírás keretében, csak egy nyertes pályázattal rendelkezhet a pályázó. Van amikor megengedőbb a felhívás és ha az első projektet lezárta és nyitva van még a pályázati lehetőség, akkor beadhat újat. Ha egy másik pályázaton indulnia mint, amin megelőzően nyert, akkor minden esetben az új pályázati kiírás tartalmazza, azokat a pályázati felhívásokat, amiket/akiket kizárnak a pályázók köréből.

Minden pályázati kiírás esetében alapfeltétel, hogy a pályázat benyújtását megelőző üzleti évben a saját tőke nem csökkenhetett a törzstőke jogszabályban előírt minimális mértéke alá, ami azt jelenti, hogy nem lehet kevesebb, mint a jegyzett tőke felére. Így a negatív saját tőke sem megengedett. 

A pályázatokban alkalmazott jogosultsági kritériumok a konkrét pályázati konstrukciótól függenek. A jogosultságot mindig az adott konstrukció specifikációi alapján kell értékelni. A vállalkozás nyereségessége vagy magas árbevétele önmagában nem döntő tényező a jogosultság szempontjából. A legtöbb pályázat esetén összetett kiválasztási kritériumok alkalmazódnak, amelyek a gazdasági mutatóktól, a projekt összköltségéhez való viszonytól, a munkahelyek megtartásától vagy létrehozásától származó specifikus kritériumoktól függenek.

Egy vállalkozás év végi vesztesége nem feltétlenül zárja ki a jogosultságot, és ugyanígy, egy nyereséges vállalkozás sem garantál elegendő pontszám elérését a kiválasztási kritériumoknak megfelelően.

Néhány általános kritérium szerint általában kizártak azok, akiknek saját tőkéje negatív, és akiknél nincs legalább egy statisztikai létszámú alkalmazott. Ugyancsak gyakori kizáró ok lehet, ha a vállalkozást szabálytalan foglalkoztatás miatt büntették.

Amennyiben szeretne egy adott pályázati konstrukcióban részt venni, érdemes előminősítést kérnie a jogosultság értékeléséhez.

Végig kísérünk az úton

1. Bevizsgálás

Minden pályázati felhívás más, ezért kell pontosan bevizsgálni.

Nem csak a kizáró tényezőket vizsgáljuk, hanem megmondjuk milyen projekt esetén van a legnagyobb esélyed arra, hogy elnyerd a támogatást a további növekedéshez.

Utána a döntés a Te kezedben van!

2. Pályázatírás

Jól kialakított és bevált folyamaton vezetünk végig, hogy minden részletet megtudjunk cégedről és a projektről.

Meghatározásra kerülnek a feladatok és a határidők.

Folyamatos kommunikáció ez az egyszerűség titka egy bonyolult projektnél is.

3. Pályázat beadása

Mire elérünk erre a pontra már minden lényeges információt és dokumentumot bedolgoztunk a pályázati projektbe, hogy az sikeres legyen.

Viszont nincs idő a késlekedésre, határidőink mindig arra koncentrálnak, hogy a beadás időpontján ne múljon a támogatás elnyerésén.

4. Megvalósítás

Sprint után jöhet a marathon.

Itt a hosszútávfutó bölcsességével irányítjuk ügyfelünk figyelmét, hogy mindig a következő lépésre koncentráljon, amivel hozzájárul a megvalósítás céljához.

Egy beruházás nem két perces munka, de látnunk kell feladataink sorrendiségét.

5. Elszámolás

Mind pénzügyileg, mind fizikailag.

Folyamatos vizsgálat tárgya, hogy a projekt zárása is zökkenőmentesen menjen.

Előkészítjük a kifizetési kérelmeket és a beszámolókat, majd következhet a pályázat utánkövetése, ami ugyanolyan fontos mint a projekt elszámolása.

6. Fenntartás

Elszámolást követően sem áll meg az élet!

A fenntartási időszak alatt elkészítjük az éves beszámolókat. Kikerülhetetlen feladat, mert elvárják, hogy a pályázók beszámoljanak kötelezettségeikről és igazolják a pályázati cél fenntartását, ami általában 3 évig tart.

Kérj visszahívást!

Sok kérdésed van, de most nincs időd rá?
Add meg adataid és az időpontot, amikor ráérsz.
Visszahívunk, amikor jó neked!
Copyright 2024
WiseSense Kft.